• Phone: +31 (6) 11 66 36 34
  • Mail: info@customswitchpanels.com
Brochure Custom Switch Panels 2021
PDF – 1,5 MB 62 downloads

Custom dashboard paneel op maat

Ook kunnen wij volledige dashboardpanelen voor uw boot, jacht of cruiser ontwerpen en fabriceren! Hierbij zijn onze panelen van het Uv-bestendige en zeer robuuste geanodiseerde aluminium veruit het populairst, maar wij kunnen daarnaast panelen maken van bijna ieder materiaal, bijvoorbeeld plexiglas of andere kunststoffen!

Hierbij is het uiteraard ook mogelijk om uw schakelpaneel en dashboard paneel samen te voegen! Wij kunnen uw dashboard paneel bedraden met schakelaars, zekeringen, lampen, USB-poorten etc. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Hierbij ontvangt u altijd een 3D schets van uw paneel!

Aluminium Paneel (350x250) met RVS drukknoppen en gravering

Aluminium Paneel  met RVS drukknoppen en transparante labels & logo die 's nachts verlicht worden

Interesse, en bent u op zoek naar een compleet nieuw dashboard, of een exacte kopie van uw huidige dashboard? Neem contact met ons op, of vul de online RFQ in!

Zeilboot schakelpanelen

 

Custom Switch Panels kan in samenwerking met u een op maat gemaakt schakelpaneel ontwerpen voor uw specifieke (zeil)jacht. Hierbij is het mogelijk om zelfs een afbeelding van uw jacht op het paneel te printen, aan de hand van een door u aangeleverde foto van uw boot. 
Een op maat gemaakt paneel voegt een unieke look toe aan uw navigatiehoek. Wij kunnen eventueel ook een kopie maken van uw huidige 12V schakelpaneel, indien u de originele look van de boot wilt behouden.

Op zoek naar een nieuw distributiepaneel voor uw (zeil)jacht? Vraag dan hier direct een vrijblijvende offerte aan, inclusief 3D tekening. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen