• Phone: +31 (6) 11 66 36 34
  • Mail: info@customswitchpanels.com

Waarom een custom schakelpaneel?

Het voordeel van het ontwerpen van uw eigen schakelpaneel, vergeleken met het kopen van een bestaand paneel, is dat u de volledige controle heeft over de lay-out van het paneel. U bepaalt zelf de afmetingen, kleur, schakelaars en veel meer, zodat het feilloos aansluit bij uw dashboard of interieur.

 

Schakelaars

En het toch wel grootste voordeel van uw op maat gemaakte 12V schakelpaneel, is dat u bij Custom Switch Panels de schakelaars kunt kiezen die het beste bij u en het interieur van de boot of auto passen. Houd u van de moeiteloze druk op een roestvrijstalen drukknop, of geeft de "klik" van een tuimelschakelaar u ook het geweldige gevoel alsof u in de cockpit van een helikopter zit, het kan allemaal bij Custom Switch Panels.

 

Kwaliteit

Bij Custom Switch Panels, streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit, voor een zo laag mogelijke prijs! Wij gaan samen met u opzoek naar een custom-made schakel of dashboard paneel wat het beste bij u en uw dashboard en interieur past.  Uw gepersonaliseerde labels onder de juiste schakelaars, uw persoonlijke logo of het logo van uw auto / boot / caravan, geeft niet alleen het schakelpaneel een exclusieve uitstraling, maar voegt ook een unieke factor toe aan het interieur van uw vaartuig of voertuig.

 

Materiaal

Bij verschillende interieurs horen verschillende materialen. Geanodiseerd aluminium, poedercoating, kunststof of foliedippen, u bepaald zelf welk van welk materiaal uw schakel/dashboard paneel gemaakt wordt.

Gravering
Één van de meest voorkomende problemen bij het kopen van een standaard schakelpaneel bij een willekeurig plastic paneel is dat de labels bij de schakelaars niet de juiste naam hebben. Of u moet zelf stickertjes op de schakelaars plakken, die na verloop van tijd lelijk worden en loslaten. 
Die standaardpanelen zijn niet speciaal voor u ontworpen en gemaakt, en dus voegen ze weinig persoonlijks toe aan uw interieur. Wij graveren alle symbolen en labels met de hoogste precisie op uw paneel!